Een bioshop
met een label:
het Bioshop-label!

Bio Shop Oostende

Bio Shop Oostende

Natuurwinkel Mordan is sedert jaar en dag aangesloten bij de Bioshop-vereniging. Dat is een groepering van bioshops die het menen. Het kwaliteitsteam van Bioshop controleert elke dag de kwaliteit van het bio aanbod, zowel van nieuwe producten die op de markt verschijnen, als de producten van het Bioshop-huismerk.

Biogarantie bioshopBioshops met garantie

Net zoals bij biologische producten worden ook natuurvoedingswinkels gecontroleerd door de Biogarantie-organisatie. Wanneer alles conform is met de strenge eisen, krijgt de bioshop de toelating om het Biogarantie label te dragen.

Bio Shop vraagt jaarlijks deze controle aan voor al haar winkels bij de erkende organisatie Integra. Hoe Integra de Biologische detailhandel controleert kan je lezen op hun website.

Alle Bio Shop winkels worden verschillende keren per jaar onverwachts gecontroleerd door een inspecteur van Integra. De winkelier geeft daarbij toelating om de boekhouding na te zien en er worden stalen genomen. Vooral voor de verkoop van onverpakte producten zoals groenten en fruit, brood en gebak is het van groot belang dat de controleur de herkomst kan nagaan. Voor de consument — jij dus — is het de garantie dat bio ook werkelijk bio is. Het afgeleverde certificaat moet trouwens jaarlijks hernieuwd worden.

De Bioshop winkeliers

De Bioshop winkeliers zijn stuk voor stuk mensen met een hart voor natuurvoeding. Door hun jarenlange ervaring bieden zij je de beste garantie op service en kwaliteit.

Door permanente bijscholing van de winkeliers en hun personeel kan je bij elk bezoek aan de winkel rekenen op bekwaam en degelijk advies. Bovendien gaat je winkelier elke week opnieuw op zoek naar nieuwe biologische producten van de beste kwaliteit.

De Bioshop huismerken

Natuurwinkel Mordan heeft alle Bioshop-producten in huis. Je vindt ze op de website van Bioshop op de pagina Bioshop Producten, mooi gerangschikt per categorie. Die producten bieden je de beste kwaliteit aan voor de beste prijs, en worden zorgvuldig geselecteerd.