Zelf je feestmenu samenstellen bij de slagerij van Natuurwinkel Mordan
Aperitiefhapjes
Kippendrum (kruidig voorgegaard kippenvleugeltje) 16 stuks € 7,25
Bladerdeeggebakje met grijze Noordzeegarnalen 16 stuks € 12,50
Mini focaccia pizza 16 stuks € 12,50
Bladerdeeggebakje met zalm en fijne kruiden 16 stuks € 12,50
Mini-koninginnehapje 16 stuks € 9,95
Mixschotel oven 16 stuks € 12,50
Tapasschotel apero (4 pers) € 25,00
Schotel met diverse Spaanse charcuterie en hammen, ansjovis, olijven, zongedroogde tomaatjes, tapenade
Koude voorgerechten
Cocktail van de Noordzee € 10,80/pers
Trio van wildpasteien met bijpassende confituren € 8,80/pers
Foie-gras op een bergje smeulende port-sauterne-gelei € 15,20/pers
Vitello tonato met rucola en zongedroogde tomaat € 9,95/pers
Carpaccio van “Blonde d’aquitaine” rund met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en slaatje € 9,95/pers
Slaatje van Gerookte Bekegemse eendenfilet en mousse van eend, frambozenvinaigrette € 12,25/pers
Hoofdgerechten
Bij bestellingen voor 1 persoon zijn wij genoodzaakt om 20% bij te rekenen.
ChâteauBriand met Stroganoffsaus € 18,00/pers
Hertenkalffilet “Grand Veneur” met een wildgarnituur en oesterzwammen € 19,95/pers
Jonge kalkoenborst met clementines en een hartig zoetzuur sausje € 15,30/pers
Visvinkje van zalm en kabeljauwhaas op een bedje van Juliennegroentjes genappeerd met een garnalensausje € 18,50/pers
Fazantenfilet op een bedje van savooikool met spekjes vergezeld van een jagerssausje € 18,00/pers
Osso bucco Milanese met fettuccini € 17,75/pers
“Brasvar” varkenshaasje met wortelstoemp en portsaus € 16,50/pers
Duo van gebakken Noorse zalm en St-Jacobsnoot, fijne groentjes en een sausje van Moerkerks Blond bier € 19,45/pers
Eendenfilet uit Bekegem ‘à l’orange’ € 19,45/pers
INCLUSIEF GROENTENKRANS, KROKETTEN, GRATIN OF AARDAPPELPUREE BIJ AL ONZE HOOFDGERECHTEN
Download de folder met alle feestgerechten in pdf-formaat
Feestfolder downloadenFeestelijke soepen
Tomatenroomsoep met balletjes € 3,50/lt
Pompoensoep met spekjes en scampi € 4,75/lt
Fluweelzachte aspergeroomsoep afgewerkt met groene asperges € 4,75/lt
Boschampignonroomsoep met gerookte eendenborstsnippers € 4,75/lt
Bisque van Noordzeegarnalen afgewerkt met Fine Champagne € 6,85/lt
Agnes Sorel soep (kippensoep afgewerkt met champignons en gerookte rundstong) € 6,50/lt
Warme Voorgerechten
Tortellini met bladspinazie en ricotta, tomaat-pestosausje € 11,10/pers
Huisbereide garnaalkroketten € 13,25/6 stuks
Pannetje met geneugten van de Noordzee € 11,10/pers
Scampi met fijne groenten en een dillesausje € 11,10/pers
Sint-Jakobsschelpen met Dugléré sausje afgewerkt met grijze garnalen € 9,45/pers
Gevulde kwartel met port en boschampignons € 12,95/pers
ASSORTIMENT BROODJES OM ZELF TE BAKKEN BIJ AL ONZE VOORGERECHTEN INBEGREPEN
Desserten
Bordje van zoetigheden en vers fruit (een assortiment gebakjes vergezeld van chocolademousse en tiramisu afgewerkt met vers fruit) € 7,55/pers
Mousse van Belgische chocolade € 3,55/pers
Tiramisu € 3,65/pers
Leuke feestformules met weinig werk
Gourmet (Min. 2 pers.)
Dobbelgourmet 350g/pers
Rundsteak • Chipolata • Hamburger • Mignonetje • Kalkoengyros • Cordon Blue • Kipfiletje • Zwitserse schijf
Met groenten en sausjes: € 14,50/pers
Enkel vleesschotel: € 9,95/pers
Kindergourmet 200g/pers
Chipolata • Hamburger • Kipfiletje • Mignonetje • Cordon Blue
Met groenten en sausjes: € 7,55/pers
Enkel vleesschotel: € 5,75/pers
Wildgourmet 350 g/pers
Hertensteak • Rundsteak • Wildburger • Kwarteleitje met gerookt spek • Eendenborstfilet • Wildragout • Wildmerguez
Met groenten en sausjes: € 18,50/pers
Enkel vleesschotel: € 13,95/pers
Raclette
Drie soorten raclettekazen: Zwitserse raclettekaas, Morbier, d’affi né de cîmes.
Fijn gesneden vleeswaren zoals Coppa, pancetta, rosette de Lyon, Italiaanse bergham enz
Dit alles mooi gepresenteerd op schotel met garnituren zoals, zilveruitjes, augurken en gevulde aardappel in de schil met gruyèrekaas en spek.
Met groentjes en sausjes € 19,95/pers
Enkel raclette schotel: € 15,40/pers
Groenten en sausjes
• Wortelsalade, witte koolsalade, tomatensalade, mixedsalade met appeltjes en walnootjes, fijne komkommerschijfjes met een dillesausje, gemengde broccoli en bloemkoolsalade
Incl. koude sausjes: cocktail, tartaar, mayonaise, Turkse looksaus en zoetzure saus
• 1 tot 6 personen: € 5,25/pers
• vanaf 7 personen: € 4,55/pers
• Warme sausjes: mosterd en champignon € 1,60/pers
Fondue (Min. 2 pers.)
Dobbelfondue 350 g/pers
Varkensblokjes • Rundsblokjes • Kalfsblokjes • Kalkoenblokjes • Spekvinkjes • Chipolata • Kippenballetjes
Met groenten en sausjes: € 12,70/pers
Enkel vleesschotel: € 8,15/pers
Kinderfondue 200 g/pers
Kippenballetjes • Rundsballetjes • Varkensballetjes • Kalfsballetjes
Met groenten en sausjes: € 6,25/pers
Enkel vleesschotel: € 4,60/pers
Wildfondue 350 g/pers
Eendenblokjes • Everzwijnblokjes • Hertenblokjes • Baconvinkjes • Kippenballetjes • Wildballetjes • Wildchipolata’s
Met groenten en sausjes: € 15,80/pers
Enkel vleesschotel: € 11,25/pers
Teppanyaki (vanaf 4 pers.)
Teppanyaki betekent letterlijk grillen op de bakplaat en komt van Japan. Het voordeel van Teppanyaki is dat je er kan op bakken zonder vetstof te gebruiken en je kan er zowel vis, vlees als groentjes op bakken.
Onze Teppanyaki bestaat uit:
• Scampispiesje “french garden”, zalmfilet in spekjasje, Sint-jacobsvrucht, zeeduivelfilet
• Lamkoteletje, spare rib, rumsteak, kalkoenschnitzel, varkenshaasje en witte pens
Met groenten en sausjes: € 18,55/pers
Enkel de vis/vleesschotel: € 15,40/pers
Wok (vanaf 4 pers. € 15,95/pers)
• Scampipannetje Royal
• Eendenreepjes à la Orange
• Rundsreepjes Argentina
• Kippenreepjes met rode curry
Makkelijk kiezen met de kant-en-klare feestmenu’s
Keuzemenu
Bij bestellingen voor 1 persoon zijn wij genoodzaakt om 20% bij te rekenen
Keuzemenu 1 € 25,25/pers
• Tomatensoep met balletjes
• Scampi met fijne groenten en een dillesausje
• Jonge kalkoenborst met clementines en een hartig zoetzuur sausje
• Chocolademousse met vanillesaus
Keuzemenu 2 € 29,30/pers
• Fluweelzachte aspergeroomsoep afgewerkt met groene asperges
• Pannetje met geneugten van de Noordzee of Cocktail van grijze Noordzeegarnalen
• “Brasvar” varkenshaasje met wortelstoemp en portsaus
• Bordje van zoetigheden en vers fruit
Keuzemenu 3 € 33,50/pers
• Foie-gras op een bergje smeulende port-sauterne-gelei of Scampi diabolique op wijze van de Griek
• Bisque van Noordzeegarnalen afgewerkt met Fine Champagne
• Hertenkalffilet “Grand Veneur”
• Bordje van zoetigheden en vers fruit
Vers Vlees
• Verse kalkoen (min. 3kg) € 9,67/kg
• Opgevulde kalkoen (een hartige vulling bestaande uit: kippengehakt, groene pistaches, verse mandarijnen, Calvados, truffel) € 14,87/kg
• Parelhoenen • Fazanten • Hert • Marcassin • Ree • Wild konijn • Bosduif
Ons volledig wildassortiment is tevens op bestelling verkrijgbaar volgens dagprijs. Bent u op zoek naar een lekker en gezond stukje vers vlees om zelf te kokkerellen? Zoek dan niet verder en probeer ons kwaliteitsvlees dat uiteraard ook verkrijgbaar is tijdens de feestdagen. Voor een vlotte bediening is op voorhand bestellen aangewezen.
Walking dinner (vanaf 10 pers. € 27,00/pers)
• Slaatje van gerookte eendenborst
• Coquille met wit wijnsausje
• Cocktailtje van grijze gepelde garnalen
• Wrap van gerookte zalm en advocado creme
• Gegrilde kippenboutjes
• Carpaccio van “Blonde d’Aquitaine” rund
• Soepje van pompoen en spekjes
• Mini vispannetje met fijne groentjes en aardappelpuree
• Coq au vin met aardappelgarnituur
• Tongfilet met wit wijnsausje en fijne julienne en aardappelpuree
• Scampi met stroganoff saus
• Mini chocomousse
• Mini tiramisu
• Fruittaartje
Koude vis & vlees buffetten
Koud Buffet Prestige
Van 4 t.e.m. 9 personen: € 27,80/pers
Vanaf 10 personen en meer: € 25,70/pers
• Schoteltje Antipasta • Vitello tonato
• Zalmfilet “Belle Vue” • Varkensgebraad “Pesto Rosso”
• Tomaat met grijze Noordzeegarnalen • Pasta scampi slaatje “French Garden”
• Gerookte heilbot Rijst- aardappelsalade
• Perzik met krab • Groentenbuffet
• Hamrolletjes met asperges • Aangepaste koude sausjes
• Gevuld roomeitje • Aanvullingen
• Château Briand met zachte mosterddressing • Halve kreeft “Belle Vue” € 15,45/pers
• Damse boerenham met meloenparels
Feestbuffet
Van 4 t.e.m. 9 personen: € 46,40/pers
Vanaf 10 personen en meer: € 40,20/pers
• Kreeft “Belle Vue”
• Brood en aardappelsalade
• Neptunus gerookte visspecialiteiten • Beenhesp met Spaanse asperges
• Gerookte eendenfilet met veenbessenconfituur • Vitello tonato
• Feestelijk ei “tonno” • Château Briand met zachte mosterdsaus
• Foie-gras op een bergje • Kippenborstfilet “Pesto Rosso” smeulende port-sauterne-gelei • Anti pasti
• Assortiment groenten • Pasta scampi slaatje “French Garden”
• Pata Negra • Slaatje met gerookte eendenborst
• Sausjes mandarijn en pijnboompitjes
Koud en warm buffet
(vanaf 8 pers. € 28,50/pers)
Koud buffet:
• Zalmfilet “belle vue”
• Tomaat met grijze Noordzeegarnalen
• “Brasvar” Ham met meloen
• Gevuld roomeitje
• Gerookte heilbot
• Verse ananas met scampi’s
Warm buffet:
• Ragout van lam met rozemarijn, gebakken witloof, jonge wortel en boontjes vergezeld van aardappelgratin.
• Trio van verse vis, julienne groentjes en een zacht wit wijnsausje.
• KOUD BUFFET: WORDT AANGEVULD MET ASSORTIMENT
• WARM BUFFET: INCLUSIEF WARME GROENTENKRANS
Proeverij van Entrecote (vanaf 4 pers. e 19,95/pers)
Er worden 3 runderrassen grill klare entrecote (300gr./pers) aangeboden : Blonde d’ Aquitaine, Hollstein en Simmentaler.
Hierbij voorzien we een assortiment ovenklare warme groentjes: gekarameliseerd witloof, tomaatje gevuld met wortelstoemp, boontjes in spekjasje, gebakken champignons, appeltje met veenbessen. Alsook 3 warme sauzen: Bearnaise, archiduc, provençaals.
Incl. aardappelgarnituur naar keuze.
Bestellingen
• voor Kerstmis dienen uiterlijk te gebeuren tegen maandagavond 19/12/2016.
• voor Nieuwjaar tegen uiterlijk maandagavond 26/12/2016.
Tussen 20 december 2016 en 10 januari 2017 zijn enkel deze prijzen geldig.
BIJ AANKOOP VAN KEUZEMENU VOOR 10 PERSONEN GRATIS APERITIEF!