shutterstock_518466004

Zelf je feestmenu samenstellen bij de slagerij van Natuurwinkel Mordan

Aperitiefhapjes


 

Kippendrum (kruidig voorgegaard kippenvleugeltje) 16 stuks € 7,25

Bladerdeeggebakje met grijze Noordzeegarnalen 16 stuks € 12,50

Mini focaccia pizza 16 stuks € 12,50

Bladerdeeggebakje met zalm en fijne kruiden 16 stuks € 12,50

Mini-koninginnehapje 16 stuks € 9,95

Mixschotel oven 16 stuks € 12,50

Tapasschotel apero (4 pers) € 25,00
Schotel met diverse Spaanse charcuterie en hammen, ansjovis, olijven, zongedroogde tomaatjes, tapenade

Koude voorgerechten


 

Cocktail van de Noordzee € 10,80/pers

Trio van wildpasteien met bijpassende confituren € 8,80/pers

Foie-gras op een bergje smeulende port-sauterne-gelei € 15,20/pers

Vitello tonato met rucola en zongedroogde tomaat € 9,95/pers

Carpaccio van “Blonde d’aquitaine” rund met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en slaatje € 9,95/pers

Slaatje van Gerookte Bekegemse eendenfilet en mousse van eend, frambozenvinaigrette € 12,25/pers

Hoofdgerechten


 

Bij bestellingen voor 1 persoon zijn wij genoodzaakt om 20% bij te rekenen.

ChâteauBriand met Stroganoffsaus € 18,00/pers

Hertenkalffilet “Grand Veneur” met een wildgarnituur en oesterzwammen € 19,95/pers

Jonge kalkoenborst met clementines en een hartig zoetzuur sausje € 15,30/pers

Visvinkje van zalm en kabeljauwhaas op een bedje van Juliennegroentjes genappeerd met een garnalensausje € 18,50/pers

Fazantenfilet op een bedje van savooikool met spekjes vergezeld van een jagerssausje € 18,00/pers

Osso bucco Milanese met fettuccini € 17,75/pers

“Brasvar” varkenshaasje met wortelstoemp en portsaus € 16,50/pers

Duo van gebakken Noorse zalm en St-Jacobsnoot, fijne groentjes en een sausje van Moerkerks Blond bier € 19,45/pers

Eendenfilet uit Bekegem ‘à l’orange’ € 19,45/pers

INCLUSIEF GROENTENKRANS, KROKETTEN, GRATIN OF AARDAPPELPUREE BIJ AL ONZE HOOFDGERECHTEN

Download de folder met alle feestgerechten in pdf-formaat

Feestfolder downloaden

Feestelijke soepen


 

Tomatenroomsoep met balletjes € 3,50/lt

Pompoensoep met spekjes en scampi € 4,75/lt

Fluweelzachte aspergeroomsoep afgewerkt met groene asperges € 4,75/lt

Boschampignonroomsoep met gerookte eendenborstsnippers € 4,75/lt

Bisque van Noordzeegarnalen afgewerkt met Fine Champagne € 6,85/lt

Agnes Sorel soep (kippensoep afgewerkt met champignons en gerookte rundstong) € 6,50/lt

Warme Voorgerechten


 

Tortellini met bladspinazie en ricotta, tomaat-pestosausje € 11,10/pers

Huisbereide garnaalkroketten € 13,25/6 stuks

Pannetje met geneugten van de Noordzee € 11,10/pers

Scampi met fijne groenten en een dillesausje € 11,10/pers

Sint-Jakobsschelpen met Dugléré sausje afgewerkt met grijze garnalen € 9,45/pers

Gevulde kwartel met port en boschampignons € 12,95/pers

ASSORTIMENT BROODJES OM ZELF TE BAKKEN BIJ AL ONZE VOORGERECHTEN INBEGREPEN

Desserten


 

Bordje van zoetigheden en vers fruit (een assortiment gebakjes vergezeld van chocolademousse en tiramisu afgewerkt met vers fruit) € 7,55/pers

Mousse van Belgische chocolade € 3,55/pers

Tiramisu € 3,65/pers

Leuke feestformules met weinig werk

Gourmet (Min. 2 pers.)


Dobbelgourmet 350g/pers

Rundsteak • Chipolata • Hamburger • Mignonetje • Kalkoengyros • Cordon Blue • Kipfiletje • Zwitserse schijf
Met groenten en sausjes: € 14,50/pers
Enkel vleesschotel: € 9,95/pers

Kindergourmet 200g/pers

Chipolata • Hamburger • Kipfiletje • Mignonetje • Cordon Blue
Met groenten en sausjes: € 7,55/pers
Enkel vleesschotel: € 5,75/pers

Wildgourmet 350 g/pers

Hertensteak • Rundsteak • Wildburger • Kwarteleitje met gerookt spek • Eendenborstfilet • Wildragout • Wildmerguez
Met groenten en sausjes: € 18,50/pers
Enkel vleesschotel: € 13,95/pers

Raclette


 

Drie soorten raclettekazen: Zwitserse raclettekaas, Morbier, d’affi né de cîmes.
Fijn gesneden vleeswaren zoals Coppa, pancetta, rosette de Lyon, Italiaanse bergham enz
Dit alles mooi gepresenteerd op schotel met garnituren zoals, zilveruitjes, augurken en gevulde aardappel in de schil met gruyèrekaas en spek.

Met groentjes en sausjes € 19,95/pers
Enkel raclette schotel: € 15,40/pers

Groenten en sausjes

• Wortelsalade, witte koolsalade, tomatensalade, mixedsalade met appeltjes en walnootjes, fijne komkommerschijfjes met een dillesausje, gemengde broccoli en bloemkoolsalade
Incl. koude sausjes: cocktail, tartaar, mayonaise, Turkse looksaus en zoetzure saus

• 1 tot 6 personen: € 5,25/pers
• vanaf 7 personen: € 4,55/pers
• Warme sausjes: mosterd en champignon € 1,60/pers

Fondue (Min. 2 pers.)


Dobbelfondue 350 g/pers

Varkensblokjes • Rundsblokjes • Kalfsblokjes • Kalkoenblokjes • Spekvinkjes • Chipolata • Kippenballetjes
Met groenten en sausjes: € 12,70/pers
Enkel vleesschotel: € 8,15/pers

Kinderfondue 200 g/pers

Kippenballetjes • Rundsballetjes • Varkensballetjes • Kalfsballetjes
Met groenten en sausjes: € 6,25/pers
Enkel vleesschotel: € 4,60/pers

Wildfondue 350 g/pers

Eendenblokjes • Everzwijnblokjes • Hertenblokjes • Baconvinkjes • Kippenballetjes • Wildballetjes • Wildchipolata’s
Met groenten en sausjes: € 15,80/pers
Enkel vleesschotel: € 11,25/pers

Teppanyaki (vanaf 4 pers.)


 

Teppanyaki betekent letterlijk grillen op de bakplaat en komt van Japan. Het voordeel van Teppanyaki is dat je er kan op bakken zonder vetstof te gebruiken en je kan er zowel vis, vlees als groentjes op bakken.

Onze Teppanyaki bestaat uit:

• Scampispiesje “french garden”, zalmfilet in spekjasje, Sint-jacobsvrucht, zeeduivelfilet
• Lamkoteletje, spare rib, rumsteak, kalkoenschnitzel, varkenshaasje en witte pens

Met groenten en sausjes: € 18,55/pers
Enkel de vis/vleesschotel: € 15,40/pers

Wok (vanaf 4 pers. € 15,95/pers)


 

• Scampipannetje Royal
• Eendenreepjes à la Orange
• Rundsreepjes Argentina
• Kippenreepjes met rode curry

Makkelijk kiezen met de kant-en-klare feestmenu’s

Keuzemenu


 

Bij bestellingen voor 1 persoon zijn wij genoodzaakt om 20% bij te rekenen

Keuzemenu 1 € 25,25/pers

• Tomatensoep met balletjes
• Scampi met fijne groenten en een dillesausje
• Jonge kalkoenborst met clementines en een hartig zoetzuur sausje
• Chocolademousse met vanillesaus

Keuzemenu 2 € 29,30/pers

• Fluweelzachte aspergeroomsoep afgewerkt met groene asperges
• Pannetje met geneugten van de Noordzee of Cocktail van grijze Noordzeegarnalen
• “Brasvar” varkenshaasje met wortelstoemp en portsaus
• Bordje van zoetigheden en vers fruit

Keuzemenu 3 € 33,50/pers

• Foie-gras op een bergje smeulende port-sauterne-gelei of Scampi diabolique op wijze van de Griek
• Bisque van Noordzeegarnalen afgewerkt met Fine Champagne
• Hertenkalffilet “Grand Veneur”
• Bordje van zoetigheden en vers fruit

Vers Vlees


 

• Verse kalkoen (min. 3kg) € 9,67/kg
• Opgevulde kalkoen (een hartige vulling bestaande uit: kippengehakt, groene pistaches, verse mandarijnen, Calvados, truffel) € 14,87/kg
• Parelhoenen • Fazanten • Hert • Marcassin • Ree • Wild konijn • Bosduif

Ons volledig wildassortiment is tevens op bestelling verkrijgbaar volgens dagprijs. Bent u op zoek naar een lekker en gezond stukje vers vlees om zelf te kokkerellen? Zoek dan niet verder en probeer ons kwaliteitsvlees dat uiteraard ook verkrijgbaar is tijdens de feestdagen. Voor een vlotte bediening is op voorhand bestellen aangewezen.

Walking dinner (vanaf 10 pers. € 27,00/pers)


 

• Slaatje van gerookte eendenborst
• Coquille met wit wijnsausje
• Cocktailtje van grijze gepelde garnalen
• Wrap van gerookte zalm en advocado creme
• Gegrilde kippenboutjes
• Carpaccio van “Blonde d’Aquitaine” rund
• Soepje van pompoen en spekjes
• Mini vispannetje met fijne groentjes en aardappelpuree
• Coq au vin met aardappelgarnituur
• Tongfilet met wit wijnsausje en fijne julienne en aardappelpuree
• Scampi met stroganoff saus
• Mini chocomousse
• Mini tiramisu
• Fruittaartje

Koude vis & vlees buffetten


 

Koud Buffet Prestige

Van 4 t.e.m. 9 personen: € 27,80/pers
Vanaf 10 personen en meer: € 25,70/pers

• Schoteltje Antipasta • Vitello tonato
• Zalmfilet “Belle Vue” • Varkensgebraad “Pesto Rosso”
• Tomaat met grijze Noordzeegarnalen • Pasta scampi slaatje “French Garden”
• Gerookte heilbot Rijst- aardappelsalade
• Perzik met krab • Groentenbuffet
• Hamrolletjes met asperges • Aangepaste koude sausjes
• Gevuld roomeitje • Aanvullingen
• Château Briand met zachte mosterddressing • Halve kreeft “Belle Vue” € 15,45/pers
• Damse boerenham met meloenparels

Feestbuffet

Van 4 t.e.m. 9 personen: € 46,40/pers
Vanaf 10 personen en meer: € 40,20/pers

• Kreeft “Belle Vue”
• Brood en aardappelsalade
• Neptunus gerookte visspecialiteiten • Beenhesp met Spaanse asperges
• Gerookte eendenfilet met veenbessenconfituur • Vitello tonato
• Feestelijk ei “tonno” • Château Briand met zachte mosterdsaus
• Foie-gras op een bergje • Kippenborstfilet “Pesto Rosso” smeulende port-sauterne-gelei • Anti pasti
• Assortiment groenten • Pasta scampi slaatje “French Garden”
• Pata Negra • Slaatje met gerookte eendenborst
• Sausjes mandarijn en pijnboompitjes

Koud en warm buffet

(vanaf 8 pers. € 28,50/pers)

Koud buffet:

• Zalmfilet “belle vue”
• Tomaat met grijze Noordzeegarnalen
• “Brasvar” Ham met meloen
• Gevuld roomeitje
• Gerookte heilbot
• Verse ananas met scampi’s

Warm buffet:

• Ragout van lam met rozemarijn, gebakken witloof, jonge wortel en boontjes vergezeld van aardappelgratin.
• Trio van verse vis, julienne groentjes en een zacht wit wijnsausje.
• KOUD BUFFET: WORDT AANGEVULD MET ASSORTIMENT
• WARM BUFFET: INCLUSIEF WARME GROENTENKRANS

Proeverij van Entrecote (vanaf 4 pers. e 19,95/pers)


 

Er worden 3 runderrassen grill klare entrecote (300gr./pers) aangeboden : Blonde d’ Aquitaine, Hollstein en Simmentaler.
Hierbij voorzien we een assortiment ovenklare warme groentjes: gekarameliseerd witloof, tomaatje gevuld met wortelstoemp, boontjes in spekjasje, gebakken champignons, appeltje met veenbessen. Alsook 3 warme sauzen: Bearnaise, archiduc, provençaals.

Incl. aardappelgarnituur naar keuze.

Bestellingen

• voor Kerstmis dienen uiterlijk te gebeuren tegen maandagavond 19/12/2016.
• voor Nieuwjaar tegen uiterlijk maandagavond 26/12/2016.

Tussen 20 december 2016 en 10 januari 2017 zijn enkel deze prijzen geldig.

BIJ AANKOOP VAN KEUZEMENU VOOR 10 PERSONEN GRATIS APERITIEF!