Vooraleer je naar één van onze winkels stapt, de mooiste promoties zien?

Het kan: bekijk hier de lopende promoties per productcategorie

Hieronder vind je een greep uit de lopende promoties in onze winkels. Je kunt ze ook terugvinden in de folders in je brievenbus, of op Facebook (Wordt vlug fan!). Maar in de winkel zie je ze het best…

Kan ik de promoties bestellen?

Op een typische webshopmanier de producten bestellen, betalen en geleverd krijgen is nog niet mogelijk. Maar Natuurwinkel Mordan neemt telefonisch bestellingen op en laat ze ook leveren aan huis. Dat zijn vooral onze zelfgemaakte huisproducten van het merk Mordan en die leveren we ook aan biowinkels of aan particulieren in heel Europa. Voor meer info bel naar +32 /0/59 50 52 45.

Werkt de webshop?

De webshop is actief! Je kunt op een handige manier alle promoties zien in de twee natuurwinkels van Mordan, maar die kun je online niet bestellen. Daarvoor moet je in één van onze twee biowinkels terecht. Op de webshop kun je wél al alle Ortis producten kopen.

Zie ik alle productcategorieën?

In het kort: neen! Van zodra een product in promotie is wordt het geplaatst op de website. Dat betekent dat productsoorten die nog niet in promotie geweest zijn nog niet voorkomen in het overzicht.

Kunnen horecabedrijven bestellen?

Jazeker, Natuurwinkel Mordan levert aan huis voor heel wat restaurants, bistro’s en tea-rooms in Groot-Oostende. Het gaat dan vooral om natuurvlees, verse groenten en fruit, en zelfs biowijnen. Wil je meer informatie hierover, mail dan naar Hans Cooman.