Ortis Voedingssupplementen:
Al 50 jaar een succesverhaal

Al meer dan vijftig jaar ontwikkelt, produceert en verdeelt het familiebedrijf Ortis gezondheidsproducten op basis van medicinale planten. Vandaag worden de producten van ORTIS verdeeld in 37 landen.

De ORTIS Laboratoria werden in 1958 opgericht door Adolphe en Irène Horn. ORTIS is ontstaan uit een familiaal engagement met sterke waarden: een groot respect voor de Mens en voor de Natuur, bekwame en gemotiveerde medewerkers, rentabiliteit als een garantie voor het voortbestaan van de activiteiten en de gecreëerde banen, een onberispelijke klantenservice , een luisterend oor voor de consument, en een kwaliteit van uitzonderlijk hoog niveau.

Gezondheidsexperts met een missie

Al meer dan vijftig jaar biedt Ortis degelijke, doeltreffende en veilige formules. Intussen worden hun producten in 37 landen gewaardeerd, dankzij topexperts die formules ontwikkelen, vervaardigen en controleren waarmee je elke dag je gezondheid op peil kan houden. Ortis heeft een passie voor topkwaliteit.

Een engagement voor Mens en Natuur

Ortis is ervan overtuigd dat de toekomst van de mens en zijn gezondheid baat hebben bij een verstandig gebruik van hernieuwbare natuurlijke hulpbronnen. Zo heeft Ortis begrepen hoe belangrijk de combinatie is om het milieu te beschermen en tegelijkertijd toch de meest vooruitstrevende en vernieuwende methoden toe te passen. Het is een echte ingesteldheid die ze koesteren, toepassen bij de ontwikkeling van hun producten en met plezier met jou willen delen.

Je Ortis voedingssupplementen
makkelijk bij je thuis geleverd

Alle informatie over het product

Natuurwinkel Mordan biedt je in de webshop alle mogelijke informatie over het voedingssupplement. Kernwoorden maken je duidelijk wat de algemene werking is van het product, of hoe het ingenomen wordt, en je vindt er duidelijk de gebruiksaanwijzing en de volledige ingrediëntenlijst.

Ortis®-producten bestellen is éénvoudig:
  1. Je bestelt de producten op deze pagina
  2. Je ontvangt via e-mail de betaalgegevens
  3. Je schrijft het bedrag over op onze rekening
  4. We sturen je het pakketje op met de bestelde producten