Kineslim producten koop je bij Natuurwinkel Mordan met 25% korting!

kineslim productenJe kent ze wel, de Kineslim producten. Kineslim is de ideale productlijn voor wie wil afvallen met een vet- en suikerarm proteïnedieet. Net zoals sporters dat doen, en net zoals diëtisten het aanraden.

Te veel vetten & suikers brengen immers onevenwicht in ons voedingspatroon. En net dit evenwichtig voedingspatroon is cruciaal om niet uit balans te geraken. Om terug in lijn te komen is Kineslim, een professioneel proteïnedieet, al jaren de nummer één. Dankzij een hoogwaardig productieproces en uitgebalanceerde formules garandeert Kineslim je bovendien de hoogste kwaliteit volgens het PURITY+SCIENCE label.

Het geheim zit hem in de JUISTE proteïneMIX HP+ HIGH PROTEIN COMPLEX (uit melk, soja, ei, alfalfa, erwten) die door hun combinatie optimaal worden opgenomen door het lichaam. Maar ook de hoeveelheid proteïnen is essentieel. Overdosering zorgt voor een slechtere smaak, onderdosering voor een verlies aan doeltreffendheid. Daarom biedt KINESLIM je de JUISTE DOSERING aan proteïnen voor maximaal resultaat met behoud van de spiermassa.

Elke KINESLIM maaltijdbasis bevat een uitgebalanceerd vitamine complex. Hierdoor voel je je goed! Door de samenstelling van de producten en de opbouw van de programma’s kun je met smaak dit proteïnedieet blijven volgen.

Wie kiest voor een volledig & duurzaam proteïnedieet, kiest voor het professionele PRO 3 WEEKS Kineslim dieet in 3 opeenvolgende stappen:

WEEK 1

In WEEK 1 verhogen we de toevoer van proteïnen en beperken we de inname van vetten en koolhydraten. De proteïnen zorgen voor het behoud van onze spiermassa, waardoor ons lichaam tijdens deze periode optimaal in balans blijft.

WEEK 2 & 3

In WEEK 2 verminderen we lichtjes de proteïne-inname en voegen we koolhydraten toe in het dieet. Deze tweede week is een belangrijke overgang naar de volgende WEEK 3 waarin we de proteïne inname nogmaals verlagen en de koolhydraten verhogen om zo tot een uitgebalanceerd voedingsschema te komen.

Moeilijk is het niet, dit schema volstaat om gedurende 3 weken grondig & duurzaam in evenwicht te komen. Bovendien bepaal je zelf welke proteïnebereiding of snack je uit ons assortiment kiest en aanvult met de voedingswijzer van KINESLIM.

Ongezien! 25% korting op de onderstaande Kineslim Producten!