Feesten met Mordan

Kerst- en Nieuwjaarsaanbod 2015 Bioshop Mordan en Natuurvlees Dobbelaere

Lekker aperitieven met de warme en koude aperitiefhapjes

Koude aperitiefhapjes

  • Cocktailglaasje met Noordzeegarnalen 0,95 € p.p.
  • Scampi met currydressing 0,95  € p.p.
  • Gerookte eendenborst met veenbessen 0,95  € p.p.
  • Luxe aperoglaasje (Zalmtartaar met dillecrème, Geitenkaas – paprika konfijt en tomaat, Tomaat – pestopasta, Foie gras vijg/kaneel, Cheese cake met zalm) 2,45 € p.p.

Warme aperitiefhapjes

  • Gebakken kippedrum (kruidig gemarineerd kippenboutje) 13,95/kg
  • Bladerdeeggebakje met Noordzeegarnalen 0,95 € p.p.
  • Miniworstenbroodje 0,75 € p.p.
  • Bladerdeeggebakje met zalm en fijne kruiden 0,95 € p.p.
  • Minikoninginnenhapje 0,80 € p.p.

Je oudejaar- of kerstmenu, helemaal op maat

Koude voorgerechten

  • Trio van wildpastei met konfijt 9,95 € p.p.
  • Foie Gras met smeulende port-sauterne-gelei 14,95 € p.p.
  • Carpaccio van hert met entourage 14,95 € p.p.
  • Vitello Tonato Mordana 14,95 € p.p.

Warme voorgerechten

  • Scampi met curry en een brunoise van jonagold 13,95 € p.p.
  • St.-Jacob ’Dugléré’ très fine 13,95 € p.p.
  • Scampi diabolique op wijze van de Griek 14,95 € p.p.
  • Brochetje van wild op een bedje van vergeten groenten 14,95 € p.p.

Feestelijke soepen

  • Tomatenroomsoep met balletjes 3,95 € p.p.
  • Fluweelzachte aspergeroomsoep afgewerkt met groene asperges 5,55 € p.p.
  • Boschampignonroomsoep met gerookte eendenborst 5,55 € p.p.
  • Pompoensoep met spekjes en scampi 5,55 € p.p.
  • Bisque van Noordzeegarnalen ’Fine Champagne’ 7,55 € p.p.

Hoofdgerechten

Vanaf minstens 2 personen

  • Hertenkalffilet ’Grand Veneure’ 17,95 € p.p.
  • Gegrild lamsnootje met mosterdsausje en Provençaals groenteschoteltje 16,95 € p.p.
  • Jonge kalkoenborst met clementines en een hartig, zoetzuur sausje 14,95 € p.p.
  • Gebakken eendenfilet met sinaasappelsaus 15,95 € p.p.
  • Haasje van Kabeljauw op Vlaamse wijze met asperges en peterselie-aardappeltjes 17,95 € p.p.
  • Fazantenfilet op een bedje van savooi met spek en jagersausje 17,95 € p.p.
  • Kwartels met clementines 11,95 € p.p.
  • Everzwijnfilet Harlekijn 17,95 € p.p.

Bij al onze gerechten zijn een groentenkrans, kroketten, aardappelpuree of gratin aardappelen inbegrepen. Bij bestellingen voor 1 persoon zijn wij genoodzaakt om een toeslag van 20% aan te rekenen.

Desserten

  • Kaasplank met brood of broodjes 6,95 € p.p.
  • Assortiment van 3 bavaroisglaasjes 6,95 € p.p.
  • Assortiment van 3 minigebakjes 5,95 € p.p.

Gezellig tafelen op oudejaar met gourmet, steengrill of fondue

Gourmet of steengrill

  • Gourmet of steengrill Classico 9,95 € p.p.
    Steak extra, assortiment kleine worstjes, assortiment kleine hamburgertjes, mini varkenshaasje, kalkoen-gyros, kippenfilet, Damse beenhesp.
  • Gourmet of steengrill Superior 12,95 € p.p.
    Steak extra, assortiment kleine worstjes, varkenshaasje, lamskotelet, kalkoentournedos, kippevinkje, cordon bleu, half kwarteltje.
  • Gourmet of steengrill Finesso 17,95 € p.p.
    Hertenfilet, everzwijnfilet, haasfilet, eendenfilet, fazantenfilet, wildhamburgertje, gyros van wild.
  • Assortiment groenten en rauwkost, sausjes en broodjes bij gourmet of steengrill: 5,95 € p.p.

Fondue

  • Fondue Classico 9,95 € p.p.
    Rundsteak blokjes extra, varkenshaasblokjes, kalkoenblokjes, assortiment worstjes, assortiment balletjes, gevuld spekje
  • Fondue Superior 12,95 € p.p.
    Rundssteakblokje extra, kalfsblokje, kippenblokje, assortiment worstjes, assortiment balletjes, kippevinkje, eendenfiletblokje, lamsfiletblokje
  • Fondue Finesso 17,95 € p.p.
    Eendenblokje, hertenfiletblokje, everzwijnblokje, wildballetjes, wildvinkje, fazantenblokje, parelhoenblokje.
  • Assortiment groenten en rauwkost, sausjes en broodjes bij fondue: 5,95 € p.p.

Genieten van de verfijnde, kant-en-klare menu’s

Vanaf 2 personen. De menu’s zijn vergezeld van een assortiment warme groenten. Daarnaast zijn ze ook vergezeld van kroketten, aardappelgratin of puree, afhankelijk van je keuze.
Bij bestellingen voor één persoon zijn we genoodzaakt om een toeslag van 20% bij te rekenen. Bij bestellingen vanaf 10 personen krijg je een korting van 5%. Bij bestellingen vanaf 15 personen krijg je een korting van 10%.

Menu Classico 29,95 € p.p.

  • Tomatenroomsoep met balletjes
  • Scampi met curry en een brunoise van jonagoldof Trio van wildpastei met konfijtof St.- Jacob ‘ Dugléré tres fine
  • Jonge kalkoenborst met clementines en hartige, zoetzure saus
    of Everzwijnfilet Harlekijn
    of kwartels met clementines
  • Assortiment van 3 Bavarois glaasjes
    of assortiment van 3 minigebakjes

Keuzemenu Superior 34,95 p.p.

  • Keuze uit alle soepen
  • St.-Jacob Dugléré tres fine of Trio van wildpastei met konfijt of Scampi diabolique op wijze van de Griek of Carpaccio van hert met entourage
  • Haasje van kabeljauw op Vlaamse wijze met asperges en peterselie-aardappeltjes
    of Everzwijnfilet Harlekijn
    of fazantenfilet op een bedje van savooi met spek en jagersausje
  • Assortiment van 3 Bavarois glaasjes
    of assortiment van 3 minigebakjes

Keuzemenu Finesso 39,95 € p.p.

  • Foie Gras op een berg smeulende portsauterne-gelei
    of Carpaccio van hert met entourage
    of Trio van wildpastei met konfijt of Brochetje van wild op een bedje van vergeten groenten
    of Vitello Tonato Mordana of St.-Jacob Dugléré tres fine
    of Scampi Diabolique op wijze van de Griek
  • Keuze uit alle soepen
  • Hertenkalffilet ‘Grand Veneure’
    of Fazantenfilet op een bedje van savooi met spek en jagersausje
    of Everzwijnfilet Harlekijn
    of Haasje van kabeljauw op Vlaamse wijze met asperges en peterselie-aardappeltjes
    of Gegrild lamsnootje met mosterdsausje en Provençaals groenteschoteltje
    of Gebakken eendenfilet met sinaasappelsaus
    of Kwartels met clementines
  • Assortiment van 3 Bavarois glaasjes
    of Assortiment van 3 minigebakjes

De specialiteiten van onze chefs

Natuurwinkel Mordan biedt diverse buffetten op aanvraag. Je kan die bespreken met Chef Marc.

Gevulde kalkoen
‘Chef Guido‘

Gevulde
kalkoenfilet ‘Mordana‘

Gevulde
everzwijnfilet ‘Chef Marc‘

Feestelijke
kaasplank met fruit en brood
(als hoofdgerecht)

Vers vlees, voor wie zelf wil kokkerellen

  • Gevulde kalkoen ’Chef Guido’
  • Gevulde kalkoenfilet
  • Gevulde everzwijnfilet
  • Kwartels
  • Parelhoen
  • Eendenborstfilet
  • Kerstkalkoen
  • Kalkoenfilet
  • Kalkoenbil
  • Gemarineerde kippenapero ’Guido’ (zelf af te bakken kleine kippenboutjes)
  • Lamsbout Lamsfilet gemarineerd (± 160g/stuk)
  • Lamskroon Spécial
  • Parelhoenfilet
  • Kwarteleieren
  • Mechelse koekoek
  • Poulet de Bresse
  • Wilde bosduif
  • Wilde bosduiffilet
  • Wilde eend
  • Wilde eendenfilet
  • Gerookte eendenborstfilet
  • Fazanthaan
  • Fazanthen
  • Fazantenfilet
  • Hazenrug (vers)
  • Hazenbil
  • Hazenfilet
  • Konijn
  • Konijnenbil
  • Hertengebraad
  • Hertenstoofvlees
  • Hertencarpaccio
  • Hertenfilet
  • Everzwijnfilet
  • Everzwijngebraad
  • Everzwijnstoofvlees
  • Hart kalfszwezerik
  • Ierse rib-eye
  • Kalfswangen
  • Everzwijnpastei
  • Fazantenpastei
  • Hertenpastei
  • Hazenpastei
  • Foie gras met konfijt
  • Eendenmousse
  • Assortiment konfijt
  • Verse aardappelkroketten (10 st.)
  • Gratin aardappelen (250g)
  • Wortelpuree (250g)
  • Knolselderpuree (250g)

Voor meer info over de kerst- en oudejaarsgerechten:
Christinastraat 69, Oostende, Tel. 059/505245

Op Kerst- en Nieuwjaarsavond is de winkel slechts open tot 16.00H. Haal dus tijdig je bestellingen af.